minden ami bűvészet.

Ez a honlap arról szól hogyan csinálják a bűvészek a trükköket.Van amit házilag is ellehet késziteni de van ami bolti.

The Pillars of Thor

Newsworthy Tear

éééétpt.jpg

A két pálcát összekötõ zsinórt egyértelmûen kettévágja egy kártyalap. Tisztán meg is lehet nézni, a madzag valóban két, külön darab most már! Jöhet a varázslat - a két darab eggyé válik, és újból összeköti a pálcákat. Zseniális megoldás, nagyon finoman mûködik, és egy perc alatt már megy is!

Leírás: angol

5800.- Ft

éééétnt.jpg

Klasszikus újságtépés. Az elõkészületeknél felejsték el az ollót és a ragasztót, ez már egy Tenyo kellék, és vadonatúj a gimmick. A széttépett újság egy szempillantás alatt eggyé válik. Hihetetlen látvány, persze, hogy a közönség mindig nagy tetszéssel fogadja.

Leírás: angol

7500.- Ft

 

Synchro Boxes

Animation Frame

éééétsb.jpg

A Synchro Boxes Bob Oslin mesteri Clear Deception trükkjén alapul, de bizony a furfangos japánok jelentõsen átfabrikálták a gimmicket. Egyszerûen integrálták a dobozba, így az elõadónak nincs is más dolga, minthogy szorgalmasan nyitogassa a dobozokat. Az egyik dobozon napocska, a másikon hold, nagyon szép kellék. Az egyik dobozt becsukva azonnal kinyílik a másik, még akkor is, ha elválasztják mondjuk egy kártyalappal a kettõt, és ez mûködik minden lehetetlen helyzetben. A végén ki lehet húzni a fiókokat, és sehol semmi trükk! Tenyo.

Leírás: angol

7500.- Ft

 

éééétaf.jpg

Hihetetlen! Egy színes kép megmozdul! Igen, egy varázskör a szépen bekeretezett Pinocchio fotó fölött, és a figura orra lassan megnõ, azutaán visszaváltozik, normális orrméretûre. És a befejezés! A szétszedett keretbõl kihalászott képet nézegethetik, vizsgálgathatják a népek, sehol semmi trükk! Tenyo.

Leírás: angol

8800.- Ft

 

Vanishing Point

Magical Door

éééétvp.jpg

Egyetlen gimmick, ördögi módon használva - írja a Tenyo ismertetõ. Egy golyót állítanak az állvány közepére. Eltakarják egy kártyalappal a nézõk elõl. Aztán szép csendesen lefektetik a kártyát az állványra, - a golyó egyszerûen eltûnt! Hihetetlen látvány. Gyorsan megtanulható, bemutatható.

Leírás: angol

9000.- Ft

 

éééé

Könnyen zsebrevágható, igazán figyelemfelkeltõ kellékek. A varázsajtót reprezentáló két kis lap mellett egy fém kulcs, és egy lánc a készletben. A láncot rátekerik az ajtókra fektetett kulcsra, és egy mozdulattal akadály nélkül áthatol a varázslatos lánc mindenen. Két teljesen hihetetlen elõadási módot ismertet a Tenyo leírás.

Leírás: angol

9900.- Ft

 

Scotch & Soda DVD

Linking Rings DVD

éééé

25 mutatvány a különleges pénzkészlettel.Itt az ideje elõkeresni a kelléktárból a Scotch & Soda pénzeket, és végigkísérni a mutatványokat. Részletes magyarázat, meglepõ anyag. Egyszerû elõadni, viszont teljesen magas fokú kézügyességnek látszik.

Leírás: angol

3900.- Ft

éééé

25 mutatvány a karika készlettel. A karika lejátszáshoz bizony sok kézügyességi elemet kell megtanulni. A karikák leszámolása, összekapcsolása, szétkapcsolódása, a különbözõ figurák, mind gyakorlatot igényelnek. A lemez lépésrõl lépésre mindent megmutat, kezdõdhet a gyakorlás.

Leírás: angol

3900.- Ft

Cups and Balls DVD

Stripper Deck DVD

éééé

25 mutatvány a pohárjátékkal. A Cups and Balls a legõsibb bûvésztrükk. Egyszerû eszközök, jó adag kézügyesség, vonzó látvány. Kihagyhatatlan. A Figaro bûvészboltban alumínium, és réz készlet is található, nem beszélve a ritka szép Elegance poharakról.

Leírás: angol

3900.- Ft

éééé

25 mutatvány a Stripper csomaggal. A különleges kártyacsomag elképesztõ mutatványokra képes a szakértõ kézben. Aki végigböngészi a DVD 25 trükkjét, a végére szakértõvé válik. Jó gyakorlást!

Leírás: angol

3900.- Ft

Cigivel átszúrt pénz

Pénz-csapda

éééé

Döbbenetes pénztrükk, kizárólag csak profiknak. A látvány egyszerûen lélegzetelállító: a féldollárost át lehet szúrni egy cigivel! A vékony, érzékeny papír úgy hatol át a kemény fémen, hogy - az leírhatatlan. A nézõk egészen közelrõl, akár centiméterekrõl is nézhetik, ahogy a cigit kihúzzák, ám a pénzen semmit nem látni. Hibátlan, sértetlen felület. A következõ mondat maradjon szigorúan köztünk: egyoldalas, dupla vezetéses, gyönyörû, precíz kézi munka.

Leírás: angol

14500.- Ft

éééé

Egyszerû eszközökkel, a varázstálcával és egy üvegpohárral sikerül csapdába ejteni, elfogni egy ötforintost. A leírás két, különbözõ elõadási lehetõséget is mutat. Kis gyakorlás után már kezdõdhet is a vidám pénzvadászat.

Leírás: magyar-olasz

880.- Ft

Állatkerti gondolatolvasás

 

éééé

Egyszerû kellék, egyszerû, de nagyon ravasz megoldás. Ideális mutatvány a kezdõ bûvészinasoknak. Egy hosszúkás kártyalapon 52 helyes kis állat képe sorakozik, 1-52-ig megszámozva. További kártyalapokon képpel-háttal kevert miniatûr kártyákat látunk. A nézõ gondol egy számot, és csak annyit kell elárulnia, a kis kártyákat mutató lapokon éppen látja-e, vagy nem. A kis mentalista erõs összpontosítás után tévedés nélkül, pontosan megérzi a helyes választ. Egy pillanat alatt megtanulható, erõs hatású trükk.

Leírás: magyar

1290.- Ft

 

                                                   Figaro

A figaro egy olyan bűvészbolt a hol szinte mindenféle bűvészkelléket lehet kapni.Cím:budapest Bartokbéla út 39.                                                                                            

                                      újdonságok                 

                



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 20
Heti: 31
Havi: 287
Össz.: 53 768

Látogatottság növelés
Oldal: bűvészbolt(figaro)
minden ami bűvészet. - © 2008 - 2024 - buvesz-blog.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »